opc_loader

>> Voor 22:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden!  |  Vanaf € 25,- geen verzendkosten (NL & BE)  |  Actieve klantenservice   |  Bezoek ons blog! <<

Waarom kies je voor een moderne poppenwagen?

Tijdens het rollenspel van poppenmoeder willen kinderen vaak het gevoel krijgen dat ze hetzelfde doen als papa en mama. Achter een prachtig exemplaar lopen, dat heel erg lijkt op een echte kinderwagen is dan iets om trots op te zijn!

Dat is precies waarvoor dit type poppenwagen voor bedoeld is. Moderne poppenwagens hebben de uitstraling van een echte kinderwagen, zoals deze er tegenwoordig uit zien. Daarnaast bieden ze meer mogelijkheden dan een klassieke rieten of houten poppenwagen. 

Zo kun je bijvoorbeeld, afhankelijk van het model, de bak of de duwstang omdraaien zodat de pop naar voren of naar het kind toe “kijkt”. Een andere mogelijkheid is de poppenwagen ombouwen naar een buggy en de pop laten slapen of lekker meegenieten van het uitzicht. 

Accessoires en extraatjes

Natuurlijk heeft elke poppenwagen een zonnekap, maar bij de moderne poppenwagen is deze helemaal flexibel in te stellen. Als je kind de pop wilt zien of eruit halen, dan kan de kap helemaal open en als de pop moet slapen, dan kan de kap gemakkelijk dichtgeklapt worden.

Alle moderne poppenwagens hebben ook nog een opbergruimte onder de bak, zodat je daar extra spullen (zoals boodschapjes) in kunt doen. Altijd handig om mee te nemen naar de winkels, bijvoorbeeld.

Voor diegene die toch nog extra vakjes nodig hebben, biedt de Road Star een handig extra zakje met rits op de achterkant van de zonnekap. Daar kan de drukke poppenmoeder nog kleine dingetjes in kwijt zoals haar portemonnee, mobieltje, of wat het in de fantasie dan ook mag zijn.

Moet de poppenwagen opgeborgen worden of meegenomen op reis? Geen punt: de moderne poppenwagen kun je makkelijk inklappen voor transport of om ze (tijdelijk) weg te ruimen. 

En als we nog een extra voordeelpunt van de moderne poppenwagens mogen noemen is dat bij bijna alle modellen de voorwielen zwenkwielen zijn, wat de draai/stuurbeweging vergemakkelijkt.

Bij de modellen zonder zwenkwielen heb je dan gelijk een iets nostalgische uiterlijk, die ons inziens wat aan de traditionele kinderwagen van de jaren ‘80 doet denken. 

Onze Bayer Chic 2000 moderne poppenwagens op een rij

Van pastelkleuren en vrolijke motieven tot aan levendige kleurcombinaties of echte kinderwagenkleuren, er valt veel te kiezen, maar jouw smaak (en natuurlijk van je kind of kleinkind) zit er zeker tussen!

In het artikel Hoe kies ik een poppenwagen? kun je meer lezen over hoe je de juiste maat poppenwagen kiest. 

 
» Lees ook onze andere blog-artikelen!