opc_loader

>> Voor 22:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden!  |  Vanaf € 25,- geen verzendkosten (NL & BE)  |  Actieve klantenservice   |  Bezoek ons blog! <<

Wie zijn wij

Sinds 1 oktober 2020 zijn wij, Martijn en Fernanda, de trotse nieuwe eigenaren van Poppenwagen-Webwinkel! Een klein familiebedrijf dat zich volledig focust op het blij maken van de kinderen en kleinkinderen van onze klanten.

Ouders van een ondeugend slim meisje van 4 jaar, ondernemers in hart en nieren en heel enthousiast: dat zijn wij!

Poppenwagen-Webwinkel heeft al van oudsher een breed assortiment van alle soorten, maten en kleuren poppenwagens en poppen-gerelateerd speelgoed.

Ons doel is om dit assortiment steeds meer te richten en uit te breiden naar kwaliteitsspeelgoed dat rollenspel en fantasie bevordert, dat de ontwikkeling van het kind helpt en dat een rol heeft bij het leren tijdens de kleuterschoolfase.

Anders dan de webshopgiganten met grootsheidswaanzin, willen we ons allereerst onderscheiden in klanttevredenheid, door middel van het geven van advies op maat, persoonlijke aandacht en een zo goed mogelijke afhandeling van eventuele problemen met een bestelling; niet om er “van af te zijn”, maar om onze klanten te laten zien dat ze bij ons altijd betrokkenheid aantreffen en niet alleen een kille commerciële instelling.

Kwaliteit en duurzaamheid

Deze twee woorden zijn nu populairder dan ooit. Al kan het cliché klinken, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. En waarom zou je dat ook willen?

Omdat we nog maar redelijk kort bezig zijn met deze webwinkel, is ons assortiment nog niet voor 100% ingesteld naar hoe wij het graag voor ons zouden zien.

Ons doel is om uiteindelijk een online verzameling van prachtig gemaakt, creatief en bijzonder speelgoed aan te kunnen bieden, buiten de gebaande paden.

Roldoorbrekend

We vinden dat als iets niet geschikt kan zijn voor álle kinderen, het géén speelgoed is!

Zelf hebben we thuis een echt poppenmoedertje. Echter geloven we dat een meisje ook moet kunnen kiezen voor een bijzonder leuke werkbank met gereedschap om haar klussende ouders na te doen en “een handje te helpen”, net als een jongen heel blij gemaakt kan worden met een poppenwagen in zijn favoriete kleur, om alvast te gaan oefenen met het helpen van papa en mama met zijn broertje of zusje die op komst is! Waarom niet?

Vaak zien we echter toch dat de clichés waar zijn (overigens ook in ons eigen huis): meisjes die een voorkeur hebben voor roze/pastelkleuren en jongens die een voorkeur hebben voor autootjes, treinen en stoere kleuren. Daar is natuurlijk ook helemaal niks mis mee, maar we blijven graag openstaan voor alle smaken en voorkeuren, binnen of buiten de clichés, voor alle leeftijden.

Daarom vinden we dat naast poppenwagens ook ander speelgoed, dat echte levenssituaties nabootst en fantasie bevordert, een plaats moet hebben in ons assortiment. 

Klein maar fijn

“Alles direct van magazijn geleverd” is iets wat je vaak bij webshops leest als hun grootste voordeel. Het voordeel is dan dat als je haast hebt, je grote kans hebt dat je bestelling snel geleverd kan worden.

Dat snappen we, en daarom streven we ernaar om een “slimme” voorraad op te bouwen met de meest geliefde producten. 

Als klein familiebedrijf zijnde, betekent dit altijd keuzes maken, waardoor we niet altijd al de voorraad in onze eigen opslag kunnen hebben. In zulke gevallen is de levertijd iets langer ingeschat. Daarnaast zijn we ook, zoals elk bedrijf dat gebruik maakt van bezorgdiensten als PostNL, afhankelijk van de werkdruk bij die (derde) partij.

In elk geval doen we altijd ons uiterste best om klanten binnen een redelijke tijd en binnen hun verwachtingen te helpen!

Zo veel plannen en ideetjes hebben we op dit moment nog om onze webwinkel mooier en specialer te maken, om jou het gevoel te geven dat je bij vrienden aan het kopen bent! Van ouders tot ouders.

Hou onze webwinkel in de gaten voor alle mooie ontwikkelingen die je te wachten staan!