opc_loader

>>  Levering: 1 tot 2 werkdagen  |  Vanaf € 35,- geen verzendkosten (NL)  |  Actieve klantenservice   |  Bezoek ons blog! <<

Shut the box - Dieren versie

Artikelnr: BJ698
22,95
Artikelnummers
EAN:
691621536988
SKU:
BJ698
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
1-2 werkdagen

Shut the Box - Dieren versie

Een traditioneel spelletje met een moderne Bigjigs-twist!

Versla je tegenstander door alle dieren aan je zijde om te draaien. De eerste die al hun dieren neerklapt, wordt tot winnaar gekroond. Deze vrolijke dieren-versie komt met een wijzerplaat, i.p.v. dobbelstenen, welke de deelname aan het spel door de allerkleinsten vergemakkelijkt.

Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Leeftijd: 3+ jaar

Afmetingen: 27 x 28 x 3 
Gewicht: 0,80 kg

Traditionele Shut the Box spelregels

Het spel bestaat uit een doos dat dient als werpveld en twee dobbelstenen. Door de doos zitten op een staafje met houten blokjes waarop de getallen van 1 tot 9 staan. Deze houten blokjes kunnen kantelen.

Alle houtjes worden omhoog gezet. Men spreekt een aantal rondes af dat men zal spelen. De speler die aan de beurt is werpt met de twee stenen. Telkens dient de speler een combinatie van getallen neer te leggen die de totale waarde van de worp dekt. Lukt dit dan mag hij opnieuw werpen en weer een combinatie zoeken. Op het ogenblik dat hij geen combinatie meer kan vormen telt men de overgebleven waardes. Dit zijn de strafpunten van deze ronde. Dan is het aan de andere spelers. Nadat iedereen gespeeld heeft begint men aan de volgende ronde. De persoon die de minst aantal strafpunten scoort in alle rondes wint het spel.

Bron: Wikipedia

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items