opc_loader

>> Voor 16:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden!  |  Vanaf € 37,50 geen verzendkosten (NL)  |  Actieve klantenservice   |  Bezoek ons blog! <<

Houten Domino dubbel 12 Mexican Train

Artikelnr: RS-783
28,95
Artikelnummers
EAN:
8716096013054
SKU:
250150
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Levertijden
Levertijd:
1-2 werkdagen
Kenmerken
Afmeting:
44,5 x 25 x 7,1 cm
Extra info:
101-delig
Materiaal:
Hout

Houten Domino dubbel 12 Mexican Train

Ken je al de Dubbel 12 Mexican Train Domino?

Net als bij andere domino’s is het doel om zo snel mogelijk alle dominostenen weg te spelen of zo veel mogelijk stenen met een hoge waarde. De speler met de laagste totaalscore aan het eind van het spel in de winnaar.

In de voorbereiding, plaats je de Dubbel-12 dominosteen in het midden van de tafel in het centrumstuk. Het wordt ‘de motor’ genoemd. De andere stenen worden op hun kop door elkaar geschud en tussen de spelers verdeeld. Dan kiest iedere speler een gekleurd markeertreintje.

Je kunt het op drie verschillende manieren spelen:

- Persoonlijke trein: een lijn bestaande uit dominostenen die aan het uiteinde aan elkaar passen, beginnend met een steen die evenveel ogen heeft als de motor. Zolang bij iedere beurt een steen kan worden aangelegd, is je Persoonlijke trein alleen open voor jou.

- Treinen van andere spelers: er kunnen alleen stenen aan treinen van een andere speler worden aangelegd indien deze er zijn eigen markeertreintje op heeft geplaatst.

- Mexican Train: een lijn bestaande uit dominostenen die aan het uiteinde aan elkaar passen, beginnende met een steen die evenveel ogen heeft als de motor. Alle spelers mogen stenen aanleggen aan de Mexican Train, die apart en naast de persoonlijke trein loopt.

Benieuw hoe het verder gaat? Dat lees je in de bijgeleverde handleiding 😉

Deze prachtige 101-delige set is verpakt in een houten kistje. Een top cadeau-idee voor bordspellenliefhebbers!

Afmetingen: kist: 44,5 x 25 x 7,1 cm

Aanbevolen leeftijd: 6+ jaar

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items