opc_loader

>> Voor 16:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden!  |  Vanaf € 37,50 geen verzendkosten (NL)  |  Actieve klantenservice   |  Bezoek ons blog! <<

Rekenstaafjes breuken leren

Artikelnr: SF-1136
  • 308 gekleurde staven als ideale introductie tot de wereld van getallen
  • Door te tellen, vergelijken en sorteren wordt de eerste wiskundige basiskennis bijgebracht
  • In een bijpassende houten kist met schuifdeksel
26,50
Dit product is momenteel niet leverbaar
Artikelnummers
EAN:
4020972011367
SKU:
1136
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Levertijden
Levertijd:
1-2 werkdagen
Kenmerken
Afmeting:
ca. 32 x 18 x 3,5 cm
Extra info:
Vanaf 4 jaar
Materiaal:
Hout

Rekenstaafjes breuken leren

Is tien groter dan drie? Deze veelzijdige rekenstaafjes geven kinderen een snel en duidelijk begrip van getallen en ondersteunen ze bij hun eerste rekenkundige bewerkingen.

De verschillende lengtes van de stokjes dienen als richtlijn. Door te tellen, vergelijken en sorteren verwerven kleuters hun eerste basiskennis rekenen, oudere schoolkinderen worden ondersteund door de staven bij optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Ook heel handig om breuken te leren!


De ideale metgezel voor kleine en grote rekenmeesters! Train je verbeeldingskracht en logisch denken terwijl je tegelijkertijd inzicht krijgt in maten en kleuren. In de bijpassende houten kist met schuifdeksel kunnen alle staafjes na het leren worden gesorteerd en opgeborgen. Ook ideaal voor onderweg.

Voor kleuters en schoolkinderen is dit leerhulpmiddel de ideale introductie in de wereld van cijfers; lang en intensief plezier met gegarandeerd leereffect!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items