opc_loader

>> Voor 22:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden!  |  Vanaf € 25,- geen verzendkosten (NL & BE)  |  Actieve klantenservice   |  Bezoek ons blog! <<

Hoe werkt achteraf betalen via Billink?

Door te kiezen voor "Achteraf betalen via Billink" bestelt u eerst het product bij Poppenwagen Webwinkel en betaalt u achteraf binnen veertien dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als u onderweg bent en geen reader of creditcard bij de hand heeft. Daarnaast biedt ‘achteraf betalen’ de mogelijkheid een nieuwe webshop te ontdekken en eerst de producten te zien en pas achteraf te betalen met Billink.
Eerst zien, dan betalen!

Let op! Achteraf betalen via Billink is alleen mogelijk als de bestelling thuis wordt afgeleverd. Het factuur- & afleveradres moeten namelijk hetzelfde zijn. Hierdoor is het ook niet mogelijk om te kiezen voor achteraf betalen via Billink te combineren met aflevering bij een PostNL-servicepunt.

Wanneer u tijdens het afrekenen kiest voor deze betaalmethode, dan kunt u uw persoonsgegevens invullen. Zodra de creditcheck u accepteert, wordt de bestelling afgerond en ontvangt u een factuur van Billink per e-mail. Wanneer u de bestelling ontvangen heeft, dient de factuur binnen veertien dagen betaald te zijn.

Achteraf betalen in 3 stappen

Met Billink betaalt u achteraf en alleen voor wat u wilt houden.
Zo wordt online shoppen gemakkelijk en veilig!

 • Stap 1: 
  U bestelt een product via Poppenwagen Webwinkel zoals u gewend bent en kiest "Achteraf betalen via Billink" als betaalmethode.
 • Stap 2: 
  Uw bestelling wordt geleverd. U kunt rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Bent u niet tevreden over een deel van uw bestelling? Dan volgt u de gewone retourprocedure van Poppenwagen Webwinkel.
 • Stap 3: 
  Na een paar dagen ontvangt u per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kunt u altijd terugvinden in de Billink app. Geen stress! U heeft standaard 14 dagen de tijd om te betalen. Reageert Poppenwagen Webwinkel niet op berichten rond de bestelling of de retourprocedure? Neem dan contact met ons op om gebruik te maken van de Billink Aankoopbescherming. Zo beschermt Billink altijd uw aankoop.
  Billink, eerst zien dan betalen!

Meer informatie:

Vragen?

Als u vragen heeft over de betaalmethode "Achteraf betalen via Billink", dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@poppenwagen-webwinkel.nl of het contactformulier in te vullen.