opc_loader

>> Uniek assortiment | Levering: 1 tot 5 dagen | Scherpe prijzen | Vanaf € 35,- geen verzendkosten (NL) <<

Welke poppenwagen kopen? Hier kun je kiezen!

De eerste (web)winkel in Nederland met een online poppenwagen-filter!

Handige online hulp bij het kiezen van de juiste maat poppenwagen.

   

Voor grotere kinderen gaan we uit van de heuphoogte. Deze komt ongeveer overeen met de ideale duwhoogte, oftewel de hoogte van de duwstang. Sommige poppenwagens hebben een vaste duwhoogte maar de meeste poppenwagens die u in onze webwinkel kunt kopen hebben een verstelbare duwstang. Deze duwstang is aan te passen naar wens en heeft een minimale en een maximale hoogte waarop deze in te stellen is.

In het poppenwagen-filter! (linksboven openklikken of klik op de link onderaan deze pagina) kunt u verschillende maatgroepen terugvinden. Wij hebben elke poppenwagen op de website ingedeeld in 1 of meerdere maatgroepen. Deze maatgroepen stellen de heuphoogtes/duwhoogtes voor.

U kunt de categorie aanvinken die de gewenste heuphoogte aangeeft (bijvoorbeeld het kindje waar de poppenwagen voor bestemd is heeft als heuphoogte 59 cm, dan vinkt u de categorie 58 t/m 62 cm aan). U krijgt nu onderaan de pagina alle poppenwagens te zien die de duwhoogte hebben tussen 58 en 62 cm, of op minimaal 1 van deze maten zijn in te stellen. U kunt deze daarna nog verder sorteren op prijs of naam als u dat zou willen.

Let op! De laagste maat van de (verstelbare) duwstang moet minimaal de heuphoogte zijn. Bij een heuphoogte van 59 cm is een poppenwagen met duwstang van 58 cm hoogte net te klein. U kunt dan beter een poppenwagen kiezen die een iets hogere duwhoogte heeft. Desgewenst kunt u een laagste maathoogte aanhouden die bijv. 5 cm hoger is als de heuphoogte (hierdoor kunnen ze er een tijdje langer mee spelen).

U kunt ook binnen 1 categorie zoeken. Door op deze categorie te klikken krijgt u het filter te zien voor de poppenwagens die alleen in deze categorie voorkomen (kijk hiervoor rechtsboven bij bijvoorbeeld Poppenwagens modern, Poppenwagens tweeling of één van de andere categorieën).

Voor kleinere kindjes die de poppenwagen gaan gebruiken om (stabieler) te leren lopen is een poppenwagen van hout met een duwstang op borsthoogte beter.

De werkwijze is hetzelfde, u vinkt de categorie aan bij de maatgroepen met de gewenste maat (alleen gaat het nu om de borsthoogte). Het beste kunt u dit doen door in de categorie POPPENWAGEN HOUT te gaan staan, dan krijgt u alleen de houten poppenwagens te zien die voldoen aan uw selectie binnen het filter.

Zekerheidsgarantie

Mocht u na het ontvangen van uw poppenwagen eventueel toch vinden dat de poppenwagen niet voldoet dan mag u deze altijd (binnen 14 dagen) retourneren.

Dit poppenwagenfilter (of ook wel poppenwagen zoeker  / poppenwagen kiezer / poppenwagen vergelijker/ poppenwagen match / poppenwagen vinder) is met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld. Mocht u over de werking hiervan vragen hebben dan kunnen wij u ook altijd telefonisch helpen als u er online niet uitkomt

Klik hier voor het

Poppenwagen-filter!


 

Winkelwagen
Onze pluspunten!
 • Snelle verzending
 • Groot assortiment
 • Vanaf € 35,- (NL)
  geen verzendkosten
 • Direct leverbaar
 • Goede reviews
 • Scherpe prijzen
 • Volledige garantie
 • Niet goed-geld terug
 • Achteraf Betalen - Billink
 • Veilig en vertrouwd
 • 14 dagen bedenktijd
Betaalmethoden

Billink Achteraf betalen

Gastenboek
Jolanda 
Vandaag de door mij bestelde rieten...
Petra 
Wat een leuke webshop. Had een poppenwagen...
Webshop Keurmerk

Poppenwagen Webshop keurmerk